Έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί τόνοι λαθραίου καπνού, εκατοντάδες χιλιάδες λαθραία τσιγάρα που το κύκλωμα σε συσκεύαζε σε πακέτα επωνύμων εταιρειών, βαριά μηχανήματα και γεννήτριες, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 14 προσαγωγές – Σε εξέλιξη η επιχείρηση
Νέα μεγάλη επιτυχία της Οικονομικής Αστυνομίας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα σχεδόν κάθε ημέρα βγάζει και ένα μεγάλο κύκλωμα από την μέση.

Αυτή την φορά ο στόχος των αξιωματικών της Οικονομικής Αστυνομίας ήταν η εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος επεξεργασίας, παρασκευής, συσκευασίας και παράνομης διακίνησης τόνων λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, στην περιοχή των Μεσογείων, όπου οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ένα παράνομο εργοστάσιο με άρτιο βιομηχανικό εξοπλισμό και γεννήτριες, τόνοι καπνού και εκατοντάδες χιλιάδες τσιγάρα που το κύκλωμα συσκεύαζε σε πακέτα επωνύμων εταιρειών και διακινούσε λαθραία.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 14 άτομα ενώ ακόμα γίνονται αναζητήσεις στην γύρω περιοχή. Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης και των ερευνών αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την Οικονομική Αστυνομία.