Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απέστειλε χθες, Πέμπτη 28 Ιουνίου, επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Νομού Αττικής κ. Γεώργιο Παπαδομιχελάκη, με την οποία ζητά βελτιώσεις των ωρών αναχώρησης στα δρομολόγια των λεωφορείων που εξυπηρετούν τους επιβάτες του Εξπρές Πήγασος, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Ειδικότερα, για το δρομολόγιο το οποίο φθάνει στο Λαύριο κάθε Δευτέρα στις 23:00 ο Δήμαρχος ζητά να υπάρξει μέριμνα για την εξυπηρέτηση, μέσω του ΚΤΕΛ, των επιβατών που θα φθάσουν εκείνη την ώρα στον λιμένα Λαυρίου.

Επίσης, σε ό,τι αφορά στο δρομολόγιο με άφιξη στον λιμένα Λαυρίου την Πέμπτη στις 21:00 και σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση, ο κ. Μαρινάκης ζητά την παραμονή του λεωφορείου στον λιμένα μέχρι την άφιξη του πλοίου, εφόσον η καθυστέρηση αυτή δεν είναι πολύωρη.

 

Διαβάστε σχετικά:

Ύπνος στα παγκάκια του Λαυρίου με τα απαράδεκτα ωράρια του ΠΗΓΑΣΟΣ…

Έφθασε από τη Λήμνο  στο Λαύριο στις 11 το βράδυ και “την έβγαλε” στα παγκάκια  μέχρι την άλλη μέρα το πρωί για να πάρει  το ΚΤΕΛ για την  Αθήνα. Η  μητέρα του φοιτητή,  που είχε…