Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Νεότητας  του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου (Ε.Ε.Σ) και μετά από πρόσκληση της εντεταλμένης Συμβούλου του Δήμου Σαρωνικού κας Α. Παπασταμέλου-Γκούμα, 50 νεαροί εθελοντές του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής, ανέλαβαν την Τετάρτη 16 Μαϊου με ενθουσιασμό μια δράση για τον καθαρισμό της παραλίας της Παλαιάς Φώκαιας.

Μια δράση ενεργούς συμμετοχής των μαθητών/τριών και αυριανών ευαισθητοποιημένων πολιτών και εθελοντών.

Η κα Α.Παπασταμέλου-Γκούμα καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συντονιστές, καθηγητές, μαθητές/τριες και εθελοντές και συμμετείχε στη δράση.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης δήλωσε σχετικά: «Ο σπόρος του εθελοντισμού φυτεύεται στη νέα γενιά και αναπτύσσεται στη συνείδηση των παιδιών, ώστε ως αυριανοί πολίτες να καταφέρουν να προστατεύσουν το περιβάλλον περισσότερο από τις προηγούμενες γενιές. Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα δόθηκε σήμερα στην Παλαιά Φώκαια του Δήμου Σαρωνικού, όπου ευελπιστούμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες ομάδες.

Ο Δήμος, εγώ προσωπικά, οι συνεργάτες μου και οι δημοτικοί υπάλληλοι αγκαλιάζουμε κάθε πρωτοβουλία που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα όταν αυτή έρχεται από παιδιά.»

Σχόλια μέσω facebook