Σχετικά με δημοσίευση αναγνώστη σας, αποστέλλουμε την ακόλουθη απάντηση :

«Αξιότιμη κυρία ,σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Κρωπίας ουδεμία ευθύνη φέρει για το χώρο στάθμευσης Οχημάτων στο Σταθμό Προαστιακού Κορωπίου καθώς για την σκάλα που αναφέρεστε.

Ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε). Για λόγους προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Κρωπίας  επισκευάζει τα ξύλινα σκαλοπάτια της σκάλας η οποία δεν μας ανήκει και δεν έχει τοποθετηθεί από το Δήμο Κρωπίας.

Αυτό έχει προγραμματιστεί και τώρα . Δυστυχώς για λόγους μικροπολιτικής εκμετάλλευσης, η σκάλα και ο χώρος στάθμευσης έχουν αποτελέσει πολλές φορές στόχο δημοτικής αντιπαράθεσης ενώ γνωρίζουν ότι δεν ανήκει στο Δήμο Κρωπίας.

Ωστόσο ο Δήμος θα φροντίσει να την επισκευάσει (μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου-αύριο-θα έχει επισκευαστεί) όπως το κάνει όταν ειδοποιείται».

 

Διαβάστε σχετικά:

Παγίδες στα πάρκιν του Προαστιακού. Καταγγελία για τις κατασκευές πρόσβασης που υπάρχουν στα πάρκιν…

Προς τον Δήμο Κρωπίας                                                                                     Κερατέα, 5 Ιουνίου 2018 Κύριε Δήμαρχε, Αν είστε εσείς υπεύθυνος για τις κατασκευές που υπάρχουν στα πάρκιν του προαστιακού σιδηροδρόμου, στο…