Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, με αφορμή το αποχαιρετιστήριο πάρτι της ΣΤ και την  ολοκλήρωση των ετήσιων δράσεων του Συλλόγου Γονέων, το τριήμερο 8 με 10 Ιουνίου 2018.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου  πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το αποχαιρετιστήριο beach party της ΣΤ τάξης (2012-2018), το οποίο πλαισιώθηκε από φίλους των παιδιών, τους γονείς τους και φυσικά τους δασκάλους τους, όπου όλοι μαζί κολύμπησαν, χόρεψαν  και διασκέδασαν μέχρι το βράδυ στην παραλία.

Ο Σύλλογός Γονέων του σχολείου μας, με τη συμμετοχή γονέων και μαθητών πραγματοποίησε και φέτος αρκετές δράσεις οι οποίες γίνονταν στο χώρο του σχολείου σε εβδομαδιαία βάση.  Φτάνοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς, οργανώθηκε μία γιορτή την Κυριακή 10 Ιουνίου που ήταν αφιερωμένη στην ολοκλήρωση όλων αυτών των δράσεων. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε από το τμήμα ζωγραφικής μεγάλη έκθεση ζωγραφικής, με έργα που έκαναν τα παιδιά μας όλη τη χρονιά και κεντρικό θέμα:

«Με τα χέρια μου μπορώ….  Να αλλάξω τον κόσμο!!!!»

Επιπλέον, παρακολουθήσαμε από κοντά τα παιδιά μας στην παρουσίαση που είχαν ετοιμάσει με όσα έμαθαν από τη δράση της  Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, σε δύο μαθήματα επίδειξης για τις ηλικίες  (Α’- Β’- Γ΄) και (Δ’ – Ε’ – ΣΤ’) τάξεων.

Η όμορφη αυτή βραδιά έκλεισε με την κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς. Ένας πλούσιος μπουφές ήταν έτοιμος για τους μικρούς και μεγάλους φίλους, ενώ η DJ  Έλενα έδινε ρυθμό με τις μουσικές της επιλογές.

Τέλος, επειδή οι φετινές δράσεις δεν τελειώνουν εδώ, ευχόμαστε καλή επιτυχία στις δύο ομάδες μαθητών που θα συμμετάσχουν φέτος το καλοκαίρι, στην ΟΛΥΜΠΙΆΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΉΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΉΣ (World Robot Olympiad™) 2018 συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια πληροφορικής του σχολείου μας κα Πωλίνα Μερίτα.

Για το έτος 2018 ο διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, ενώ ο παγκόσμιος Τελικός της φετινής World Robot Olympiad™ 2018 θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου 2018 στο Τσιάνγκ Μάι, στο βόρειο τμήμα της Ταϊλάνδης.

 

Ευχόμαστε σε όλους….

καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας το Σεπτέμβρη με πολύ όρεξη και νέες ιδέες.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου   

Φωτογραφικό Υλικό

 

 

 

 

 

 

4ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Σπύρου Μύριλα 2, 19001 Κερατέα – Τηλ. 2299066186-Fax:2299042021

email: [email protected]