Το Λύκειο των Ελληνίδων Κερατέας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την παράσταση «Ο ΜΙΚΡΟΣ AMADEUS»

Την παιδική παράσταση ύμνο στον Αμαντέους Μότσαρ «Ο ΜΙΚΡΟΣ AMADEUS – Το παιδί θαύμα»θα παρακολουθήσει το «Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Κερατέας», την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Το έργο παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σε σκηνοθεσία Ρέινας Σ. Εσκενάζυ και κείμενα του συγγραφέα και μουσικού Θωμά Καραχάλιου. Στο ρόλο του πατέρα του Μότσαρτ ο Αντώνης Λουδάρος.
Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1762, η οικογένεια Μότσαρτ επιβιβάζεται σε ένα ποταμόπλοιο από το Σάλτζμπουργκ με προορισμό την Βιέννη. Το ταξίδι ξεκινάει και μαζί του η ιστορία του μικρού Αμαντέους. Ενός παιδιού θαύματος το οποίο αγάπησε τη μουσική, ταύτισε τη ζωή του μαζί της για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες.
 
Το ταξίδι της ζωής του θα παρακολουθήσουν οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές της παράστασης, η οποία έχει στόχο – όπως σημειώνει η Ρέινα Εσκενάζυ –να έρθουν σε επαφή με τα πρώτα ακούσματα κλασσικής μουσικής και να τα συνδυάσουν με την παιδική ξενοιασιά. Μέσα από την παράσταση, θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να συνυπάρξει ο παιδικός αυθορμητισμός και η ανάγκη του παιδιού για παιχνίδι με την οργάνωση, την μελέτη και τελικά την επιτυχία του στόχου μας. Θα νοιώσουν την ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει στο παιδί η δημιουργία.
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 
6932534377 & 6974586556
Σχόλια μέσω facebook
  Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Λαυρεωτικής