Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο, προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 8-15 χρόνων και τις οικογένειές τους να συμμετάσχουν στο οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πως γίνεται μια Ανασκαφή;» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 και ώρες 11:00 – 12:30 μμ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λαυρίου από τους ερμηνευτές του Β.Β.Ε.Μ.

 Τα παιδιά θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία χρησιμοποιώντας πραγματικά εργαλεία και με τη βοήθεια τεχνίτη ανασκαφής, να συμμετέχουν ενεργά σε μια ανασκαφή, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Λαυρίου, πραγματοποιώντας τις βασικότερες εργασίες αυτής της διαδικασίας.

Η οικονομική συμμετοχή είναι :

  • 5,00 ευρώ για κάθε άτομο
  • 4,00 ευρώ για αδέλφια

 

Πληροφορίες – Διευκρινήσεις για το πρόγραμμα

  • Προτείνεται στους συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα & καπέλο ηλίου για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος.
  • Για κρατήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στο τηλέφωνο του Μουσείου: 2292025575 από τις 8:30 -13:30 ή και στο e-mail: [email protected],
  • Λεπτομερείς πληροφορίες για το Μουσείο και την ιστορία του χώρου της ΓΕΜΛ μπορείτε να βρείτε στο δικτυακό τόπο www.bbem.edu.gr.                                                 

 

Σημείο συνάντησης: Είσοδος του Αρχαιολογικού Μουσείου & ώρα 10:45

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.