Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί σε μια οργανωμένη ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έργο του διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Renzo Piano που ολοκληρώθηκε το 2016 και αναμένεται να είναι σε πλήρη λειτουργία εντός του προσεχούς διαστήματος.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είναι ένα πολυλειτουργικό και περιβαλλοντικά βιώσιμο κέντρο παιδείας, τέχνης και αναψυχής, που αποτελείται από το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, έκτασης 210.000τ.μ., και τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ). Το ΚΠΙΣΝ αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, παραδόθηκε ως δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας, η οποία θα υλοποιηθεί από το προσωπικό του ΚΠΙΣΝ, θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του συγκροτήματος. Η περιήγηση-ξενάγηση είναι συνολικής διάρκειας 90’. Στο τέλος θα υπάρξει διαθέσιμος χρόνος για ελεύθερη περιήγηση.

  • Αναχώρηση πούλμαν: 9:30 π.μ. από την Κεντρική Πλατεία Κερατέας
  • Συμμετοχή : 5€
  • Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6987555223 / 6984614675
Σχόλια μέσω facebook