Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, στρέφουμε όλο και περισσότερο το βλέμμα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Και είναι πολλοί, παντού, αλλά και ιδιαίτερα στην περιοχή μας. Το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαυρίου έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα αυτό. Εξάλλου, δεν είναι λίγοι οι μαθητές του που έχουν ζήσει από κοντά, αυτά τα προβλήματα.

Μια πρωτοβουλία που μπορεί να προσφέρει κάποια ανακούφιση στους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, είναι το bazaar που οργανώνει το σχολείο μας. Από την Πέμπτη 30/11 μέχρι και την Κυριακή 3/12/2017, το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο μας προσκαλεί στο ιστορικό χώρο «Χυτήριο» του Λαυρίου(πίσω από το δημαρχείο Λαυρίου). Εδώ οι επισκέπτες, θα βρουν καλόγουστα, ποιοτικά, χρήσιμα αντικείμενα για τους ίδιους, τις οικογένειες ή τους φίλους και τους συγγενείς τους. Και το σημαντικότερο, τα έσοδα από τις αγορές τους, θα δοθούν εξολοκλήρου σε συνανθρώπους μας που στερούνται τα αναγκαία, ζουν κοντά μας και αξίζουν τη στήριξή όλων.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μια αξιόλογη εκδήλωση που, όπως μας εξήγησαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και η διευθύντρια του σχολείου κα Αλεξάνδρα Κοραλή, δεν θα μείνει χωρίς συνέχεια. Στους στόχους του σχολείου είναι να πραγματοποιηθούν στο μέλλον και άλλες κοινωνικές δράσεις προσφοράς στον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη  30/11,  Παρασκευή 1/12,  Σάββατο 2/12

Ώρες: 10:00-12:00 π.μ.  και 5:00-9:00 μ.μ.

Κυριακή  3/12 Ώρες: 11:00π.μ.-6μ.μ.

 

Το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο

του Γυμνασίου-Λυκείου Λαυρίου