Λάβρος ήταν ο Γιώργος Παναγόπουλος με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ματς Κεραυνός Κερατέας-Μαρκό.

Ο γνωστός δικηγόρος, μιλώντας στο «epsanastisentra», στάθηκε στη συκοφάντηση που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα, με την ανάκληση μέρους της έφεσης από την πλευρά του Κεραυνού, και κάλεσε τους ανθρώπους της ομάδας να του κατονομάσουν ποιοι τους επέβαλαν να γίνει η συγκεκριμένη περικοπή της εφέσεως!

«Συκοφαντήθηκα για άλλη μία φορά άδικα. Κατηγορήθηκα ότι είχα κάνει λάθος και ότι είχα κάνει κακό στην ομάδα. Η ίδια η ομάδα του Κεραυνού ανακάλεσε μέρος της ένστασης.

Παρόλα αυτά εγώ συνέχισα την υπόθεση και δικαιώθηκα.

Το δικαστήριο έκανε σωστά τη δουλειά του. Οι άνθρωποι εφήρμοσαν όλα αυτά που τόσα χρόνια δεν εφαρμόζουν άλλοι», τόνισε ο Παναγόπουλος λίγο μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και συμπλήρωσε:

«Έχω στείλει εξώδικο στο ΔΣ του Κεραυνού και δεν θα σταματήσω! Περιμένω ακόμη και τώρα να μου κατονομάσετε ποιοι σας επέβαλλαν να ανακαλέσετε τη συγκεκριμένη περικοπή της εφέσεως μου. Απορώ ακόμη πως οι ίδιοι οι άνθρωποι του Κεραυνού πήγαν να καταστρέψουν την ομάδα τους!».

Σχετικά:

Κατέθεσε ένσταση ο Κεραυνός, την άλλη εβδομάδα η απόφαση

Απορρίφθηκε η ένσταση του Κεραυνού, πάει στο διαιτητικό-Τιμωρία ενός μήνα για τον αντιπρόεδρο του…

Βόμβα μεγατόνων από τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής και πρόεδρο του Κεραυνού Κερατέας που αδειάζει τον…

Δήλωση Γ. Παναγόπουλου για την ανάκληση μέρους της έφεσης από τον Κεραυνό!

«Καυτή πατάτα» στον Κεραυνό Κερατέας η έφεση!

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΠΣΑΝΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Δικαιώθηκε στην έφεση ο Κεραυνός Κερατέας