Οι “ΑΕΤΟΙ” του Κουβαρά ξεκινούν την προετοιμασία. Νέα ποδοσφαιρική εμφάνιση

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Κουβαρά, ξεκινά την προετοιμασία της η ομάδα του Κουβαρά. Φέτος ο σύλλογος έχει ως πρόεδρο την Έφη Δελή και ως υπεύθυνη της προετοιμασίας της ομάδας την Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα.

“Άλλα κόλπα” φέτος για τον Κουβαρά καθώς σοβαρεύουν και οργανώνονται τα πράγματα για αυτόν. Άρωμα γυναίκας τόσο στο διοικητικό μέρος όσο και στο τεχνικό. Η πρόεδρος Έφη Δελή ποδοσφαιράνθρωπος και η τεχνική υπεύθυνη Αφροδίτη Σκαφίδα Ολυμπιονίκης με συμμετοχή στις Ολυμπιάδες της Αθήνας (2004) και του Πεκίνου (2008) και κάτοχος οκτώ Πανελληνίων ρεκόρ.

Προπονητής της ανδρικής ομάδας ο Ηλίας Λάζαρης. Καλούνται οι φίλοι και όσοι αγαπούν την ομάδα να δώσουν το παρών και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος επ΄ ευκαιρία του επερχόμενου πρωταθλήματος για τη Γ΄ κατηγορία.

Δημήτρης Παρίσης
Πηγή: athlorama.blogspot.com

Εμφάνιση από… άλλον πλανήτη ο Κουβαράς!

Την εμφάνισή του για τη νέα σεζόν αποκάλυψε ο Κουβαράς, με τη νέα δημιουργία του Άκη Θηβαίου να κάνει πάταγο!
Ο αετός που είναι το σήμα της ομάδας, έχει τοποθετηθεί στο πλάι της μπλούζας και αν μη τι άλλο δίνει ένα ξεχωριστό τόνο στη νέα εμφάνιση της ομάδας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο κλίμα ενθουσιασμού στην ομάδα, με την πρόεδρο του Κουβαρά Έφη Δελλή να είναι πολύ ευχαριστημένη από το τελικό αποτέλεσμα.
Πηγή: epsanastisentra.blogspot.com