Κεραυνός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση και να έχριζε άμεσης ανάγκης η ενίσχυσή της, αλλά αντίθετα από τον Κεραυνό παρελθόν αποτελούν τρεις παίκτες όπως έγινε γνωστό!

Πλέον η ομάδα της Κερατέας έχει τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και το ματς με τον Θησέα έχει αποκτήσει χαρακτήρα ζωής ή θανάτου!

Συγκεκριμένα, από τον Κεραυνό αποτελούν παρελθόν οι Νίκος Στάμου, Γιάννης Μπράχο (αμφότεροι συνεχίζουν στον Άγιαξ Ταύρου) και ο δεύτερος τερματοφύλακας Γιώργος Ανδριανός, ο οποίος επέστρεψε στο Κορωπί!

Στον αντίποδα, δεν αποκτήθηκε κανείς παίκτης, τη στιγμή που η ομάδα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει εναγωνίως την ανάκαμψη.

Το ματς με τον Θησέα είναι πλέον ζωής ή θανάτου, αφού αν δεν έρθει το θετικό αποτέλεσμα θα υπάρξουν πολύ μεγάλοι τριγμοί!

Αυτό το έχουν καταλάβει όλοι στην ομάδα και δουλεύουν με τις μηχανές στο φουλ για την αναμέτρηση της Κυριακής, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα για να ανέβει και η ψυχολογία όλων!

Στο ματς με τη Μάχη η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης, παρά την ήττα, αλλά της έλειψε το γκολ και τώρα απέναντι στον Θησέα όλοι θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή και να μείνουν κοντά στο… τρένο, πριν αυτό αρχίσει να απομακρύνεται για τα καλά!

Σχόλια μέσω facebook
Διαβάστε επίσης:  Φωτιά στην Λεωφόρο Θορικού στο Λάυριο. Απομακρύνονται οι κάτοικοι