Εντυπώσεις από την ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2018 με την λέσχη Classic Micro Cars (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την Κυριακή 9/9/2018 η Κερατέα φορώντας την αγωνιστική της ενδυμασία σε μια ηλιόλουστη ημέρα  υποδέχτηκε την λέσχη Classic Micro Cars για τον αγώνα (Ανάβαση Κερατέας)

    Οι συμμετοχές πολλές και ανάμεσα τους αυτοκίνητα σπάνια όπως Datsun 510 ( 1970),TOYOTA CELICA (1973), OPEL ADAM (1972),FIAT 126 (1977)MINI COOPER(1974) LANCIA FULVIA(1972) AUDI  QUATRO(1980) ALFA ROMEO 75(1988) αλλά και το απόλυτο drift car του Δ Πλουμιστού BMW M6 600PS++++++                                                        

     O αγώνας ξεκίνησε από το δημοτικό parking με μια επίδειξη δεξιοτεχνίας αρχικά και κατόπιν ανάβαση του Πανειου ορους Χ3 φορές (Με χρονομέτρες παντού)

     Εκτός από τα πληρώματα και τους ανθρώπους της διοργάνωσης το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Κερατέας κ. Δ. ΛΟΥΚΑΣ συνοδηγός του κ. Πλουμιστού με το BMW M6,  ο αντιδήμαρχος κ. Ι. ΑΔΑΜΗΣ συνοδηγός μιας TRIUMPH SPITFIRE (1977), o διοικητής της τροχαίας Κερατέας κ. Απ. Μπάτης με τον υπ. κ. Ν. Βάλαρη οδηγώντας ένα mini cooper(1972) που τους παραχώρησε ο πρόεδρος της λέσχης κ Π. Παπαδόπουλος

      Το θέαμα εκπληκτικό, τα αυτοκίνητα άψογα, και  τα πληρώματα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να αποζημιώσουν τόσο τον κόσμο που βρέθηκε στην δεξιοτεχνία όσο κι αυτούς που βρεθήκαν   από τους πρόποδες έως την κορυφή του Πανειου Όρους!

      Από τις 50 περίπου συμμέτοχες ξεχώρισε γι’ ακόμα μια φόρα ο οδηγός από την Κερατέα  ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  με συνοδηγό τον ΞΑΝΘΑΚΟ ΣΠΥΡΟ και το πιστό τους ΤΟΥΟΤΑ STARLET (1983)οι οποίοι ήταν σε μεγάλα κέφια και κατάφεραν ξεσηκώνοντας τον κόσμο να κάνουν τον καλύτερο χρόνο (πρώτοι) στην δεξιοτεχνία (0.40sec) (χρόνο τον οποίο είχαν δηλώσει αρχικά ότι θα κάνουν) μα και να βρεθούν πρώτοι στην ανάβαση στην κατηγορία τους G2, που είχε 3 σκέλη, και έβδομοι γενικής κατάταξης

     Χορηγοί στην προσπάθεια του συμπολίτη μας Αντωνίου Ν. είναι η ΜΙΚΡΟΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΥΛΩΝΑ (Κερατέα),  το συνεργείο SRD   ΚΩΝ/ΝΟΥ κ ΔΗΜ. ΣΩΦΡΟΝΗ (Κερατέα), και  οι ΦΑΝΟΒΑΦΕΣ Ι ΩΑΝΝΗ ΧΡΥΣΙΝΑ (Μαραθώνα) που  ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ στέκονται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του ενθαρρύνοντας την  προσπάθεια του και όχι μόνο.

     Το αυτοκίνητο έχει επιμεληθεί από την αρχή ο ίδιος (μηχανικός γαρ) όπου ύστερα από άπειρα  ξενύχτια και ατέλειωτες ώρες εργασίας , με την συμπαράσταση και κατανόηση της οικογένειας του κατάφερε να το φτάσει στην σημερινή του μορφή ώστε να στέκετε αξιοπρεπώς δίπλα στα αλλά αυτοκίνητα της κατηγορίας του

      Του ευχόμαστε να μας χαρίζει πάντα νίκες κάνοντας την ΚΕΡΑΤΕΑ ακόμα πιο γνωστή μέσα από τους αγώνες και όχι μόνο.

      Ο αγώνας αυτός τείνει να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται λίγο μετά τον τρυγητό (για να μην ξεχνιόμαστε) κάθε Σεπτέμβρη !!!!!!

       Για την επιτυχία της εκδήλωσης σημαντικότατο ρόλο έπαιξαν τόσο ο Δήμαρχος Δ. ΛΟΥΚΑΣ όσο και ο Αντιδήμαρχος Ι. ΑΔΑΜΗΣ,   βοηθώντας με τον τρόπο τους ώστε  να ξεπεραστούν τα οποία προβλήματα

        Με χαρά ακούσαμε από τα χείλη τους ότι του χρόνου θα είναι και πάλι ενεργά παρόντες στην ανάβαση  όσο και ότι θα κάνουν θεσμό τον αγώνα αυτό κάθε χρόνο αναδεικνύοντας έτσι τις ομορφιές της Κερατέας  μας μα και την γεμάτη ΑΓΩΝΕΣ ιστορία της!

        Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο της Classic  Micro Cars κ. ΠΑΝ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για την άψογη διοργάνωση του αγώνα όπου με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους κριτές,  τους χρονομέτρες, τους υπευθύνους ασφάλειας, οι οποίοι ξεπερνώντας τον ίδιο τους τον εαυτό, μας πρόσφεραν ατελείωτο θέαμα μα και συγκινήσεις.

        Θα ήταν παράληψη να μην αναφερθούμε στο άριστο σέρβις και τους χορταστικότατους μεζέδες της πάντα ευγενικής ιδιοκτήτριας Αγγελικής, του Κώστα, μα και του Δημήτρη και της Μαρίας από το ΄΄ΣΤΑΦΥΛΟΜΕΛΙ΄΄οι οποίοι ανάλαβαν το δύσκολο έργο της τέρψης των πληρωμάτων  και όχι μόνο όταν τελειώνοντας τον αγώνα άνθρωποι και αυτοκίνητα βρεθήκαν στον υπέροχο χώρο τους!