Ένας ποδοσφαιριστής είναι μεγάλος όταν τα σωματικά του προσόντα ταχύτητα, δύναμη, αντοχή, σθένος, ευλυγισία τα ασκεί συγχρόνως και συγκεκριμένα.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται όταν διαθέτει ευφυΐα. Έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή ενέταξε το Κορωπί στο έμψυχο δυναμικό του. Ο Άρης όπως τον φωνάζουν, έρχεται να δώσει λύση στο θέμα γκολ του Α.Ο.Κ. Την περασμένη σεζόν με τον Κεραυνό είχε έρθει δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Τάκη Μακροδημήτρη, τον Γενικό Αρχηγό Βαγγέλη Καρελιώτη, τον κυρ Γιάννη και τους συμπαίκτες μου στον Κεραυνό που με αγκάλιασαν και με έβαλαν στην καρδιά τους. Τους εύχομαι να είναι γεροί και πάντα επιτυχίες στην ομάδα του Κεραυνού. Στο Κορωπί ήρθα γνωρίζοντας ότι είναι μία μεγάλη ομάδα που για μένα κρίμα να περνάει αυτή τη δύσκολη φάση. Όμως δηλώνω ότι θα βοηθήσω τον σύλλογο να βγει νικητής από αυτή τη μεταβατική κατάσταση του. Το Κορωπί έχει κάνει υπερήφανη την Ανατολική Αττική με τις επιτυχίες του και την συμμετοχή του σε επαγγελματικές κατηγορίες. Βαριά φανέλα με ιστορία. Τώρα όμως προέχει δουλειά και μόχθος”.

Ο Αρουέλ Μουσαράι αποτελεί την πρώτη μεταγραφική επιτυχία της νέας διοίκησης και του προπονητή Γιώργου Τσομπανάκη.
Δημήτρης Παρίσης