Με αποκλεισμό και αφαίρεση 2 βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα, αλλά και «καμπάνα» αποκλεισμού 12 αγωνιστικών από το επόμενο πρωτάθλημα είναι η τιμωρία που επιβλήθηκε στη Νήαρ Ηστ για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΟΚΑΜ στο Μαρκόπουλο!

Οι συγκεκριμένες ποινές επιβλήθηκαν στο σύλλογο της Καισαριανής, διότι είναι υπότροπος επεισοδίων, ενώ ο φάκελος των όσων διαδραματίστηκαν στο Μαρκόπουλο θα διαβιβαστεί στον Αθλητικό Εισαγγελέα, ο οποίος και θα αναλάβει για τα… περαιτέρω!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ποινής όπως ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑ αναφέρει:

«Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της Α’ ΟΜΑΔΟΣ ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ με το υπάρχον σκορ 61-51 (Άρθρο 46 παρ.2, παρ. 3β, παρ.7).

Αποκλεισμός από τους υπόλοιπους αγώνες του οικείου πρωταθλήματος και ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από το οικείο πρωτάθλημα , (ΣΟΒΑΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΛΠ Άρθρο 82, παρ.1, παρ.2, παρ.3).

Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 δώδεκα (12) αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, (ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, Άρθρο 82 παρ.5, παρ.7) , (ΣΟΒΑΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΛΠ- ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Άρθρο 82 παρ.1, παρ.2, παρ.3 (ΥΠΟΤΡΟΠΗ).

Αποκατάσταση ζημιών σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Ανδρών ( Άρθρο 11, παρ.ε -παραπτώματα-κυρώσεις ) & Αποστολή φακέλου στον Αθλητικό Εισαγγελέα».

 

Σχετικά:

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στο Μαρκόπουλο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Μαρκόπουλο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΟΚΑΜεσογείων με τη Νήαρ Ηστ, για την άνοδο από την…